Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Bisnes Tudung Transformer Inovasi Terbaru Afdlin Shauki

Tudung TransformerTudung Transformer

Satu lagi kejayaan baru sedang Viral di media sosial, siapa tidak kenal dengan saudara Afdlin Shauki dengan gaya inovasi terbaru membuatkan orang lain nampak terpukau dengan idea beliau.

Selepas kejayaan produk Pelikat Pants dan Batik Pants yang laris di media sosial dan viral disana sini, Afdlin Shauki melangkah lagi setapak dengan mengeluarkan produk sulung terbaru untuk warga muslimah di Malaysia. Tudung ini juga di beri nama Tudung Transformers hasil daripada idea dan inovasi B.O.B by Afdlin Shauki untuk para muslimah. 
Fenomena Tudung Transformer sedang menjadi viral di media sosial terutama facebook dan ia menjadi tarikan ramai orang dari seluruh pelusuk dunia. 

Tudung  Afldlin Shauki

" Tudung Transformers adalah hasil karya saya dgn Kak Yusz dari Telekung Najwa. Saya tujukan tudung ini untuk ibu saya yg tercinta yg menjadi sumber inspirasi saya dan lambang kekuatan dlm hidup saya. Saya mahu mencipta tudung yg mudah beliau pakai di luar dan ketika solat tanpa perlu banyak membawa beg telekung dan sebagainya. Memandangkan beliau dulu terkena stroke jadi pergerakan beliau agak terhad jadi saya harap ianya dapat membantu dan mempermudahkan beliau sedikit.
Tujuan ianya dia cipta adalah untuk memberi kesenangan bagi muslimah yg suka begaya mengikut syariah untuk memenuhi kehendak mereka dengan mempunyai tudung yang sopan yg bila satu ketika mereka mahu memakai tudung sebagai syawl, tudung tu boleh transform jadi itu dan bila habis shopping atau kerja di mana mana sahaja nak bersolat, tudung ni boleh transform menjadi telekung dan boleh terus solat. Takde guna satu pin pun!!!" - Afdlin Shauki
Nak Jadi Agen Dropship | Stockist | Tudung Transformer Afdlin Shauki ?


Agen Dropship | Stockist | Tudung Transformer
Untuk pertanyaan yang ingin menjadi Agen Dropship Tudung Transformer 

Sila terjah masuk ke :Nak tahu harga Tudung Transformer untuk beli secara Online boleh rujuk kepada Agen Agen Tudung Transformer dibawah :


Agen Dropship | Stockist | Tudung Transformer

Agen Dropship | Stockist | Tudung Transformer

Agen Tudung Transformer

Agen Tudung Transformer

Agen Tudung Transformer