Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Jubah Pahlawan Trend Abang Sado Menjadi Viral

Jubah Pahlawan | Farbel Exclusive

Sungguh dahsyat dunia viral sekarang ni, dengan gaya reka bentuk Jubah yang agak unik buatkan pemilik Jubah Pahlawan Farbel Exclusive menjadi viral disebabkan model modelnya yang berbadan sado. Memperagakan jubah yang agak ketat dan agak garang warnanya buatkan ramai komen dengan gaya sinis dan bermacam macam kutukan.

Ini satu peluang buat Farbel Exclusive, dimana mereka mengutuk gutuk baju keluaran mereka, buatkan jenama Farbel Exclusive Jubah Pahlawan naik mendadak disebabkan viral dengan taiko media sosial seperti Oh Media, Siakap Keli, Dan ramai lagi.

Jubah Pahlawan | Jubah Abang Sado

Jubah Pahlawan | Jubah Abang Sado

Jubah Pahlawan | Jubah Abang Sado


Pada mulanya, buat kali pertama produk Jubah Pahlawan ini menjadi viral, saya sedikit berasa lucu dengan keadaan mereka semua. Mungkin disebabkan berbadan sado, jubah yang di pakai agak ketat. Ia menampakkan ciri ciri bukan seorang pahlawan yang mengatakan ia adalah Pahlawan tapi ia adalah Jubah Pahlawan. Bagi saya tidak, agak kelakar disitu, berjubah ketat dan agak keteraluan buatkan saya rasa mahu design semula baju tu.

Tak kena gaya untuk seorang lelaki berjubah dengan keadaan ketat, sebaik baik nya longgar sedikit buatkan mata sedap dipandang. Apatah pandang dari seorang lelaki kepada lelaki, bila mereka mempergayakan seperti itu buatkan hati lelaki yang melihat tidak mahu mendekatinya. Ini kerana, rasa pelik dan rasa lain macam bila lelaki sado berjubah sebegitu. Terasa macam berkunyit disitu.


Harga Jubah Pahlawan | Jubah Abang Sado

Harga Jubah Pahlawan | Jubah Abang Sado

Harga Jubah Pahlawan | Jubah Abang Sado

Harga Jubah Pahlawan | Jubah Abang Sado

Harga Jubah Pahlawan | Jubah Abang Sado

Harga Jubah Pahlawan | Jubah Abang Sado


Buat masa ini , untuk mereka yang bertanya berapa harga yang ditawarkan Farbel Exclusive untuk Jubah Pahlawan adalah rata ratanya dengan harga RM199 sahaja. Ini belum lagi diskaun hari raya, nanti akan ada diskaun hari raya untuk Jubah Pahlawan.

Dengan harga yang agak mahal kain yang memang banyak boleh menutupi semua badan, berbanding dengan tudung berharga sama dengan jubah ni. Kain tudung cuma sedepa saja  Tapi harga punyalah mahal. Kenapa tudung mahal dari jubah lelaki?

Ada beberapa komen dan parodi yang agak pedas lagi memanaskan hati bila membaca tentang baju Jubah Pahlawan.

Untuk permulaan, saya rasa jenama Farbel Exclusive boleh pergi jauh. Mereka juga sedang mencari agent agent untuk Jubah Pahlawan, sekiranya anda berminat untuk menjadi agent jubah abang sado bolehlah singgah ke facebook mereka. https://www.facebook.com/farbelexclusive 

Dekat mana ada jual jubah pahlawan ini dan bagaimana mahu menjadi agent dropship untuk Jubah Pahlawan Farbel Exclusive?

Anda boleh cuba mohon kepada mereka di facebook .
Harga Jubah Pahlawan | Jubah Abang Sado


1 comment... add one now

Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah Mac 01, 2016
Badan sado tak cun sangat guna jubah..

orang badan sadi sesuai guna jean dan baju t shirt