Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Azanis Scar Serum Vita-Cocoa Booster Formula Review

Review Azanis Scar Serum Vita-Cocoa Booster Formula? Ini dia review aku tentang produk terbaru dari Azanis versi naik taraf formula menggunakan Cocoa Butter. Boleh hilang ke parut? Tak caya lah! Mesti produk ni penipu, ada orang cakap produk ni bahaya pastu parut tak pulih dengan berkesan. Adakah testimoni tu bohong atau macam mana caranya? Betul ke tidak?

Review Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Formula


Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Formula Review Testimoni

Parut, kudis dan calar ni kadang menyakitkan hati bila tengok kulit nampak tak lawa, lagi kalau bekas jerawat menyebabkan muka nampak tak sekata. Berjeragat sana sini buatkan mood nak berdepan dengan dengan orang ramai menjadi tidak bersemangat, kurang berkeyakinan.

Bekas parut demam campak pun susah nak hilang kalau dibiarkan tanpa buat apa-apa. Kes ini bukan setakat parut kecil, parut kudis jenis besar pun susah nak hilang kalau tak merawat dengan penjagaan kulit yang betul.

Kalau bekas parut pembedahan dan bekas parut kemalangan memang susahlah untuk pulih kepada kulit asal. Itu paling mencabar untuk pulih, makan masa juga la nak dapatkan balik kulit asal.

Ramai juga orang biarkan kulit parut kekal hitam dan tak lawa, kulit pula jadi tak sekata. Nampak huduh kalau biarkan sebegitu. Ini disebabkan kalau mereka dibiarkan bekas parut tu tanpa sapu ubat menggunakan ubat untuk hilangkan parut pasti benda ini takkan jadi.

Jadi kalau nak kulit cantik semula kenalah guna cara yang betul dengan menggunakan ubat hilangkan parut terbaik dengan berkesan.

Aku cadangkan pilih saja produk terbaru daripada Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Formula. Sebab apa? Ini adalah produk terbaik untuk hilangkan segala punca parut yang ada di kulit badan kita. Didatangi dengan penambahan formula terbaru iaitu Cocoa Butter.

Testimoni Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Review




Azanis Scar Serum Hasil Testimoni Ujikaji Selama Seminggu

Atas ni adalah hasil ujikaji selama seminggu menggunakan Azanis Scar Serum formula terbaru Vita Cocoa Booster. Apa yang aku boleh cakap, ianya memang berkesan dan ia juga menampakkan hasil yang terbaik untuk kulit.

Kesan calar akibat kemalangan kecil beransur pulih dalam masa seminggu, walaupun ada kesan hitam yang belum pulih sepenuhnya tapi ia tetap memberi hasil yang terbaik. Kalau guna secara konsisten , sapu di tempat calar yang berparut pasti kulit akan pulih dengan cepat.

Beli Sekarang : Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Formula


Cara Guna Produk Azanis
  • Cara nak guna serum ini agak senang, cuma sapukan cecair serum ini dengan cara membulatkan ke kawasan yang berparut. 
  • Seeloknya guna dua kali sehari untuk dapatkan kesan yang lebih cepat. 
  • Sebelum sapu serum, pastikan kawasan parut itu sudah kering selepas luka baru pulih.

Apa Kelebihan Tentang Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Formula Ni?

Produk versi naik taraf ini dilengkapi dengan bahan utama baru iaitu Cocoa Butter dengan gabungan istimewa Vitamin E dapat menghasilkan formula terbaru Vita-Cocoa Booster Formula.

Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Formula ini mengandungi 100% Vitamin-E semulajadi (d-alpha tocopherol) daripada dari soya.

Vitamin semulajadi D-alpha Tocopherol juga mengandungi sebanyak 50% lebih untuk anti-oksidan dan ia juga mempunyai daya serapan yang lebih baik dari Vitamin-E sintetik. (juga dikenali sebagai Vitamin-E Acetate atau dL-alpha tocopherol).

Cocoa Butter juga dikenali di seluruh dunia dengan keberkesanannya dalam mengatasi masalah parut.

Kebaikan Menggunakan Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Formula
  • Bahan yang terdapat dalam serum ini mengandungi paras anti-oksida dan anti-radang yang tinggi. 
  • Ia dapat memulihkan parut dengan cepat dan ia juga dapat melicinkan kulit kerana adanya Vitamin-E semulajadi.
  • Paling berkesan ia dapat memudarkan bekas parut lama.
  • Ia juga dapat memulihkan kulit baru serta melembutkan tisu parut dalam proses sintesis kolagen.
  • Ia juga boleh melicinkan garis-garis kasar dan halus dari kesan kulit kering.
  • Ia juga dapat menjadi sebagai agen pelembab
  • Paling menarik serum ini dapat membantu menghalang kulit daripada rosak akibat cuaca panas daripada sinaran UV matahari.

Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Formula Review Testimoni Malaysia

Bagi lelaki ataupun wanita yang mempunyai masalah stretch marks, anda boleh menggunakan Azanis Scar Serum terbaru ini sebab ianya memang membantu menghilangkan semua jenis kesan bekas parut. Produk ini juga selamat digunakan dan ia juga telah diluluskan oleh KKM.

Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Formula


Nak jadi agent dropship dan stokis Azanis? Rasanya ramai orang dah buat bisnes dengan dropship dan jadi agent Azanis ni. Tapi tahukah berapa harga pasaran dan macam mana nak tahu harga jualan bagi jualan agent dropship dan agent stokis diluar sana?

Rata-rata mereka jual dengan harga RM55-RM70 untuk sekotak serum ini. Untuk mendapatkan harga murah korang boleh beli dengan harga RM45 sahaja.

Kalau berminat untuk beli Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Formula yang murah lagi berbaloi boleh buat tempahan di bawah ini dengan harga berpatutan :

Beli Sekarang : Azanis Scar Serum Vita Cocoa Booster Formula



0 comment... add one now