Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Baju Baby Boy Baby Girl Comel Murah Cantik Lagi Berpatutan


Baju Baby Online Murah


Kawan aku ramai yang dah kahwin, tinggal aku sorang je belum kahwin lagi. Bila tengok kawan sendiri, ramai diantarannya sudah ada anak. Bestnya kahwin awal, bila dah ada anak lagi la happy. Ye la siapa tak suka dengan baby kecil baru lahir kan?

Comel je, yang aku mampu cuma tengok dan cubit pipi anak kawan je. Dalam hati, alahai................ bila lah nak kahwin ni. 

Bukan tidak ada duit atau apa, bukan sebab takde jodoh ke apa, cuma mungkin sebab hati memilih sangat kot. Sekarang baru padan muka! Baru rasa menyesal kenapa tak kahwin awal. Bila difikirkan balik, kenapa la aku tak kahwin je dengan pilihan aku dulu, kalau tak aku dah lama ada anak kecil yang comel-comel.

Salah aku juga sebab bagi banyak alasan sebab taknak kahwin awal, lagi-lagi bab kerja. Nak cari duit dulu la, tak puas enjoy dengan kawan kawan lah segala bagai alasan aku bagi. 

Kata aku, umur 25 baru aku nak kahwin. Tapi?! Sekarang dah 26 tahun ok! Nasib baik lah aku ni lelaki, kalau aku perempuan, mau menangis jiwa raga ni. Ye la, perempuan mana tak risau dengan umur yang meningkat tapi belum temu jodohkan? Lagi la risau, bila muka makin lama makin berkedut, makin tuaaaaa.

Risau oh kalau perempuan kahwin lambat. Jangan memilih ok! Jangan letak hantaran tinggi sangat, jangan bebab bagi lelaki macam aku ni nak kahwin pula. Aku taknak kahwin berhutang dengan bank!

Baju Baby Online Murah
Alahai baju baby comel mr bee !

Sebut pasal baby ni, aku suka budak kecik. Inilah sebabnya kenapa aku suka dengan budak kecik, sebab pertama baju baby boy semuanya comel comel. Sebab kedua, aku geram tengok gelagat baby boy or baby girl ni pakai baju comel-comel yang berbagai jenis rupa baju, buatkan depa nampak kelakar dan rasa macam nak cubit cubit je pipi depa sampai tercabot!

Baju Baby kebanyakkan ada yang mahal ada yang murah, tapi aku lebih suka tengok harga baju baby online sebab dia jauh lebih murah berbanding beli dekat shopping mall yang berdekatan.


Baju Baby Online Murah

Harga Baju Baby Online Murah

Baju Baby Murah


Banyak jugalah website tempat jualan Baju Baby Murah Online ni, kebanyakkannya ada yang cantik tapi cara pembayaran pula tak berapa nak cantik. Aku tak suka cara pembayaran melalui bank in, lepas tu kena hantar email bagai untuk bagi tahu yang kita sudah buat pembayaran.

Lagi aku tak suka, kalau nak beli kena cari CODE ITEM sendiri lepas tu letak sendiri CODE ITEM dalam order list! Sistem lama yang malas aku buat untuk order barang online. Lepas tu, si penjual pula lepas pandang. 

Ini yang selalu jadi krisis barang dah order duit dah bayar, tapi penjual tak reti semak. Lepas tu kata pula duit tak bank in lagi?!

Aku suka beli ON THE SPOT! Buat sekali pembayaran lepas tu tunggu beberapa hari, barang pun sampai!

Ada sesetengah website tak menggunakan cara pembayaran Online Payment seperti IPAY88 Malaysia Online Payment Gateway (For Malaysia customers only).

Aku suka kalau website menggunakan IPAY88 sebab boleh bayar melalui Visa/Master, Maybank2u, CIMB Clicks, Public Bank, Alliance Bank, Ambank, EON Bank, Hong Leong Bank, RHB, Bank Islam, MEPS Affiliate Banks dan juga Web Cash.

Dekat Mana Boleh Dapat Baju Baby Murah Beli Secara Online?

Mana Nak Cari Baju Baby Newborn Ye?
Aku syokkan korang beli saja dekat website www.i-babyland.com sebab apa? Baju dalam website tu semua cantik cantik dan comel comel belaka. Harga pula murah dan berpatutan, cara pembayaran pula menyenangkan sebab website ni pakai IPAY88!
Baju Baby Newborn murah pun ada dan boleh beli secara online tauuu, kalau tak tahu saiz ke apa ke boleh rujuk pada mereka. Mereka sedia membantu.

Apa-apa pun, usha usha lah dulu kalau anda berkenan. Nak hadiahkan kepada anak saudara pun takpe.











2 comments.. read them below or add one

Uncle Zuan Uncle Zuan Mac 01, 2016
hehe relax la, ada jodoh sampai nya :)
Wanz Mejuez Wanz Mejuez Mac 02, 2016
:d hehehe akan ada nanti kot, doa doakan ye.. >_<