Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Resepi Buat Kuih Biskut Raya Dengan Alat Acuan Terbaik 2016

Biskut Raya 2016

Hari raya 2016 bakal tiba untuk beberapa bulan, sebelum 10 hari terakhir ramadhan ramai duk kalut buat biskut raya. Ada bermacam macam rupa dan bentuk bakal dibuat untuk dimakan di hari raya , ada juga bakal dijual di gerai gerai serta kedai kedai berhampiran.

Kalau orang muda biasanya mereka selalu buat biskut raya yang bakal viral. Ye la, idea dan inovasi depa buatkan media sosial menjadi gila!

Wahh rezeki time tu memang masyukkkkkk jawabnya!

Ada juga makcik mak pak akak nenek tokwan sebok ke dapur buat biskut raya dengan resepi baru 2016. Mesti ada bermacam macam variasi bakal tercipta. Tak sabar nak rasa, biskut raya apa bakal viral pada 2016 nanti.

Korang tau tak, peniaga kuih raya ni boleh jadi kaya dalam senyap senyap tahu! Dengan modal yang sedikit, cara marketing yang terbaik, dengan resepi biskut raya sedap pasti orang ramai suka dengan biskut raya anda.
Janji kena pandai buat biskut raya yang paling sedap, dan pandai buat marketing. Paling penting! Biskut itu kena la unik, dan rupa yang menawan. Lepas tu hebahkan lah di sosial media seperti facebook. Buatlah label produk supaya orang kenal produk biskut raya kita jual tu.
Dengan modal serendah bawah RM100 korang dah boleh mulakan bisnes biskut raya 2016 yang bakal tiba nanti. Jadi mula dari sekarang, korang fikir fikirkan lah biskut apa yang boleh diinovasikan dengan pelbagai rasa dan rupa yang menarik.
Buat biskut biar sampai jadi VIRAL, biar orang kenal produk kita!


Kuih Biskut Raya 2016

Tahu tak? Kalau korang power dalam pembuatan biskut, tahu menggunakan alat alat dan acuan buat biskut yang sempurna, korang boleh labelkan biskut korang dengan jenama sendiri. So jadi lah Bisnes Kuih Raya 2016 yang bakal membawa rezeki yang melimpah.

Katakan, bagi permulaan dengan modal RM100, korang buat la biskut dengan modal tu. 
Bila nak jual, pastikan harga biskut raya korang jual 2x ganda harga modal asal.
RM100 modal boleh buat bermacam macam kuih biskut raya tau.
Dalam masa 10 Hari anda dah boleh buat duit RM1000 serta 10x ganda untung ye! Yang penting kena pandai marketing..... 

Bisnes Kuih Raya ini memang boleh buat duit. Musim Raya ramai rakyat Malaysia suka membeli dari membuat kuih raya. Jadi ambil peluang untuk mulakan bisnes jual biskut kuih raya pada tahun 2016 ini.


Resepi Kuih Raya Apa Yang Bakal Viral Tahun 2016 Ni?

Yang pasti, orang Malaysia memang kreatif bab bab makanan ni. Mereka suka buat dan cipta benda baru. Tak tahu la resepi biskut raya apa bakal viral untuk tahun 2016 ni. Tunggu aja la nanti ye.....


Alat Acuan Untuk Buat Kuih Biskut Raya Jadi Mudah , Cepat Dan Murah !!

Alat Acuan Kuih Biskut Raya 2016
Alat Acuan Kuih Biskut Raya 2016
Alat Acuan Kuih Biskut Raya 2016
Alat Acuan Kuih Biskut Raya 2016
Alat Biskut Raya 2016

Alat Biskut Raya 2016


Alat Acuan Kuih Biskut Raya 2016

Terbaiklah alat / acuan kuih raya untuk buat biskut jadi mudah cepat dan murah! Harga berpatutan, korang boleh beli secara online. Bermacam macam rupa bentuk yang menarik boleh korang buat. Lagi lagi buat biskut yang unik dan menawan untuk Hari Raya 2016 ini.

Dekat mana boleh beli alat acuan buat biskut raya jadi mudah ni?

Korang boleh beli alat acuan terbaik untuk buat biskut raya ini DI SINI dengan harga berpatutan. 








0 comment... add one now