Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Buat Duit Dengan Involve Asia Best Ke?

Buat Duit Dengan Involve Asia

Bagaimana Cara Buat Duit Dengan Affiliate Involve Asia Ni?


Bagi korang semua yang aktif dalam dunia blogging mahu pun aktif dalam dunia media sosial seperti facebook dan instagram atau sebagainya , ini adalah jalan terbaik untuk korang jana pendapatan mudah buat duit secara online dengan Involve Asia

Perkara pertama yang paling simple adalah korang kena konsisten TULIS CONTENT dan PROMOTE!

Yup, itu benda asas korang kena hadam dan korang kena buat dengan bersungguh-sungguh.

Kepada blogging kaki SEO, peluang korang memang cerah kalau bermain dengan Affiliate Involve Asia ni sebab apa? 

Sebab pertama dan terakhir, dalam syarikat Involve Asia ni ada banyak Syarikat yang join venture dengan Involve Asia. Jadi setiap syarikat JV akan bagi komisyen tertentu.

AKU SUKA LAZADA sebab senang buat duit!

Kenapa Affiliate Involve Asia Ni Boleh Buat Duit?


Sebagai contoh, Involve Asia dalam senarai syarikat mereka ada banyak Syarikat Join Venture dengan Involve Asia ni dan aku lebih suka pilih buat affiliate dengan LAZADA MALAYSIA. 

Sebab affiliate Lazada Malaysia dari Involve Asia ni bagi aku 6% komisyen, bila mana pelanggan KLIK link aku, lepas tu pelanggan tadi terus pergi ke website Lazada Malaysia.

Bila pelanggan yang KLIK link affiliate aku tadi tu beli barang secara online, MAKA aku secara automatiknya akan dapat komisyen barang dengan bayaran harga 6% dari barang tersebut. 

Kiraanya Untung Jana Pendapatan Affiliate Involve Asia Dengan Lazada Malaysia 6% Komisyen


Andaikata, ADA PELANGGAN BELI IPHONE 6S dengan harga RM3000 dan pelanggan tadi terus buat pembayaran secara online kepada pihak Lazada Malaysia. 

Jadi dengan harga jualan RM3000 untuk sebuah iPhone 6S tu aku akan dapat 6% komisyen dengan hasil jualan terjual. 

Ini disebabkan mereka KLIK link affiliate aku dan terus buat SHOPPING ONLINE dengan buat sekali pembayaran kepada Lazada Malaysia.

Maka, harga iPhone 6S terjual dengan harga RM3000 tadi aku akan dapat 6% komisyen bersamaan keuntungan pendapatan duit Affiliate Invole Asia aku akan dapat sebanyak RM180.00 tunai!

INGAT !!

Itu adalah satu PRODUK TERJUAL!! Dengan keuntungan 6% dari harga RM3000 aku dapat RM180.00 sahaja.


CUBA FIKIR, kalau aku buat jualan lebih daripada satu? Macam mana? Untung besar ok! Tak ke kaya tu? Itu baru buat jualan sambil online, sambil promote dekat blog.


Buat Duit Dengan Involve Asia Affliate Online


Tahu Macam Mana Nak Jana Pendapatan Dengan Affiliate Involve Asia Dengan Blog?


Cara paling mudah adalah buat CONTENT! 

Buat content serupa macam review produk, buatlah apa cerita sekali pun, asalkan kena mengena dengan produk. Buat lah banyak-banyak biar sampai orang baca sampai tertarik untuk KLIK link affliate korang tu.

Kalau korang KAKI SEO, atau lebih dikenali otak geliga dengan permainan KEYWORD SEARCHING dengan bahasa mudahnya "buat tajuk apa orang fikir nak tulis search dekat google" 

Sebab pertama, content SEO kalau untung dapat FIRST PAGE dekat google search memang dah power lah, Lagi-lagi kalau content tu berkaitan dengan Affiliate Involve Asia ni.Untung berkali-kali!!

Lagi bertambah-tambah lah korang dapat duit hasil daripada pendapatan Affiliate mereka dengan komisyen tertentu. Tahu tak cara teknik buat duit Referrel Program dengan Involve Asia? Senang je cuma promote dan promote.

Apapun, cara buat duit dengan Involve Asia ni sangat berbaloi!
Ok! Dah Tahu Macam Mana Tips Nak Buat Duit Dengan Involve Asia Guna Blog? SENANG JE!


OK JOM DAFTAR 
INVOLVE ASIA 
UNTUK JANA PENDAPATAN 
LUMAYAN SEKARANG!

Klik Di Sini Untuk Daftar1 comment... add one now

reezluv reezluv September 01, 2016
mcm tu rupanya..baru nak join :P