Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

DewAmor Signature Minyak Wangi Pink Floral

DewAmor Signature Minyak Wangi Pink Floral

DEWAMOR SIGNATURE By Nizam


DewAmor Signature, ditubuhkan pada bulan Januari, 2015, adalah syarikat pengeluar dan juga pemasar tentang produk kecantikan. Syarikat ini menawarkan produk-produk di bawah dua kategori produk iaitu produk Beauty dan juga Fashion & Home. Beauty terdiri daripada penjagaan kulit (termasuk penjagaan diri), aroma dan warna (kosmetik).

Segmen syarikat ini adalah memfocuskan unit perniagaan komersial seperti di Malaysia; Eropah, Timur Tengah & Afrika; Amerika Utara, dan juga Asia Pasifik.

Pada 31 Disember 2015, Syarikat DewAmor Signature telah dibangunkan nama minyak wangi baru yang diberi nama DewAmor Pink Floral khas untuk kesempurnaan wangian untuk wanita dan gadis diluar sana.

Kelebihan Minyak Wangi DewAmor Signature 

DewAmor Signature Minyak Wangi Pink Floral

DewAmor membentangkan wangian DewAmor Pink Floral terbaru untuk 2016 dalam satu pakej reka bentuk mengikut trend semasa. Haruman minyak wangi ini mempunyai 45 ml Eau de Parfum yang sangat wangi yang dapat memberikan bau wangian yang terbaik dengan haruman lembut dan sedap baunya.

Apa yang best haruman minyak wangi dari DewAmor Signature ini boleh bertahan selama 10 jam lebih lamanya untuk sekali semburan. Memang wangi sangat!

Rupa bentuk botol minyak wangi Pink Floral yang begitu cantik dengan bau bunga yang halus lembut lagi menawan buatkan bau haruman minyak wangi ini sungguh segar seperti wangian bunga eksotik bagaikan berada di syurga tropika.

Minyak Wangi DewAmor Pink Floral diilhamkan rasa bau wangian seperti berada di taman bunga mawar yang segar dan akan membuat korang suka dengan kehangatan bau haruman cinta bunga-bunga mawar segar.

Pink Floral dicipta untuk mereka yang suka aroma sangat feminin lembut dan sedap baunya. Wangian yang sangat mengoda hinggakan sekeliling korang dapat merasai bau semerbak yang sangat wangi.

Pembungkusan luaran merah jambu dengan nama jenama yang dirangka dalam kaca kilauan perak dapat memberi rupa bentuk rekaan yang lebih eksklusif seperti minyak wangi berkualiti tinggiPengasas Minyak Wangi Pink Floral DewAmor Signature 

Pengasas dan juga Pengarah Urusan DewAmor, Mohd. Khairul Nizam Wahiddin, 26, merupakan individu lumpuh seluruh badan yang hanya mampu gerakan hanya tiga jari saja dan kini beliau bergelar usahawan berjaya dalam jualan atas talian.

Pengasas DewAmor Signature, Nizam merupakan anak sulung daripada enam orang adik beradik. Impiannya mahu membawa keluarganya keluar daripada 'kepompong' kemiskinan dan dia juga berdoa agar dapat membina kehidupan yang lebih selesa terutamanya kepada ibu, Norizan Ahmad Jaafar, 47, yang merupakan tulang belakangnya.
"Saya sedar dengan keadaan fizikal seperti ini, saya tidak boleh berdiam diri sebaliknya perlu bangkit dan berbuat sesuatu kerana tidak mahu menjadi bebanan kepada ibu, ayah dan adik-adik.
"Semangat saya untuk berjaya disuntik oleh ibu yang sentiasa menyokong usaha saya biar pun saya tidak berkelulusan tinggi. Belajar pun tidak habis darjah enam," kata Nizam ketika ditemui usai majlis pelancaran DewAmor di Saloma Bistro, di sini.
Hari ini, DewAmor yang dihasilkan berdasarkan pati bunga ros, pati vanila, musk dan amber menjadi kebanggaan Nizam sekeluarga.

Harga Minyak Wangi Pink Floral DewAmor Signature by Nizam


Dijual pada harga RM199.90, kata Nizam, Pink DewAmor Signature by Nizam itu menjadi platform untuk menerobos pasaran luar negara termasuk London dengan pek pembungkusan wangian internasional.

  • HARGA ; RM199.00 (Harga jualan potongan 50% - RM99.90)

Berminat Untuk Jadi Agen Dropship Reseller Dan Agen Stokis Wholesaler Perfume Pink Floral DewAmor Signature By Nizam?
Bagi korang yang mahu menjalankan bisnes jualan fizikal minyak wangi keluaran DewAmor Signature secara offline mahupun online, korang boleh buat permohonan melalui pautan bawah ini. 

Jika berminat nak beli minyak wangi Pink Floral, korang boleh buat pembelian di bawah pautan ini juga.

Laman Web Rasmi : 
www.dewamor.com.my

Facebook Page Rasmi : 
www.facebook.com/dewamorsignature

Instagram Rasmi : 
www.instagram.com/dewamorofficial

Name


Email *


Message *0 comment... add one now