Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Komisyen Affiliate Bookcafe RM245.99 Je?



Komisyen Affiliate Bookcafe RM245.99

Wah, seronok tengok angka macam gini rupanya kan? Tapi yup gini la caranya nak jalankan affiliate bookcafe secara duk diam goyang kaki goyang badan goyang kepala dapat duit masuk hari-hari. 

Haha, jangan mimpi boleh dapat macam ni kalau tak buat promosi dengan teknik sulit kemahiran tinggi alaf baru abad ke 22 dengan kerjasama media sosial , blog dan segala bagai.

Tanniah juga kepada mereka yang berjaya buat pendapatan affiliate bookcafe ni. Bukan senang ye! Ada juga tekniknya yang mudah dan senang, tapi kena konsisten promosi dengan idea tulisan yang best serta berSEO comel plus buat review produk sedia ada yang tengah hot sekarang ni. 

Boleh usha blog Aynorablogs dia pun power dalam seni mempromosikan buku-buku jualan bookcafe ni. Komisyen dia pun boleh tahan, janji traffic visitor 1-3K sehari kadar minimum maintain. >_<

Apapun tahnia kepada mereka yang berjaya buat duit dengan affiliate bookcafe ni. Termasuklah diri sendiri.





0 comment... add one now