Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Komisyen ke 41 Dari Program Affiliate Bookcafe.com.my



Assalammualaikum,

Yay komisyen yang ke 41 dari Bookcafe.com.my sudah diterima lagi. Sebenarnya senang je main affilliate dengan Bookcafe ni dari apa yang aku jangkakan dulu macam susah je nak main program ni. Biasanya kalau nak menjual dan mempromosikan sesuatu produk tu kena pandai buat ayat cantik-cantik dan mengodakan.

Yap! Kalau kita rasa benda tu mustahil, bukanlah mustahil sangat kita yang kita rasa. Itu adalah sedikit mitos yang perlu dihadam. Kunyah betul betul dan telan! Biar habis hilang perkataan mustahil tu.

Kalau kita tidak berusaha apa kita buat, kita buat dengan sia-sia je. Jadi buat la perancangan awal macam mana nak jana pendapatan dengan Program Affiliate dari Bookcafe ni.

Kalau ada yang berminat bolehlah daftar program tu, biasanya kalau Satu Sales Terjual korang akan dapat 5% dari setiap jualan yang terhasil. 5% ni sikit je, kecik je tauuu.. Tapi kalau kena gaya, kena cara boleh buat pendapatan bertubi tubi masuk tauuuu..

Ni lah dia hasil dari komisyen 5% dari sales yang terhasil yang aku terima sebentar tadi,


Daftar Program Affiliate Bookcafe.com.my

Ok lah, kalau blogger atau pun admin fanpage facebook diluar sana nak buat duit dengan program affilliate bookcafe ni boleh la cuba cuba buat style review produk ye. Alah biasanya, kena la cipta ayat yang mengodakan supaya orang tu dapat membeli buku buku dari Bookcafe. >_<




4 comments.. read them below or add one

CIK TOM CIK TOM Mac 03, 2016
tahniah!banyak dah tue sampai 41..semoga cepat2 dapat cashout..
Wanz Mejuez Wanz Mejuez Mac 03, 2016
Hehehe kena simpan sikit, tuk modal bisnes nak raya nanti.. >_<
Mama Darwiish Mama Darwiish Mac 07, 2016
wahhhh alhamdulillah tahniah, saya baru join hehe... tak berapa nak membiak lg tabungan :p
titan titan Mac 14, 2016
tu dia.

laju komisen hang.

mesti banyak sales dari ebook mat lutfi tu kan.