Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Lazada 4th Birthday For Blogger Malaysia Contest 2016

WIN RM500? LAZADA CONTEST 4TH BIRTHDAY FOR BLOGGER MALAYSIA 2016! Tudia, ada contest boleh menang RM500 dari Lazada Malaysia sempena Birthday kali ke 4 mereka! Khas untuk blogger yang mana kaki join contest boleh lah cuba rebut peluang ni. Bukan senang nak dapat contest macam ni, lagi lagi jenama popular seperti Lazada Malaysia.

Join Lazada Contest 2016 Malaysia boleh dapat hadiah RM500! Terbaik, bagi yang nak tahu apa syarat untuk join contest ini adalah wajib ada BLOG! Dan reti tulis review itu satu kelebihan. Buat blogger yang nak join contest ni adalah secara terbuka, sesiapa saja boleh join jadi tiada masalah bagi sesiapa mahu menulis kan?

Syarat Syarat Join Lazada Contest 2016 4th Birthday For Blogger :

Buat satu story tentang 10 barang terbaik yang korang nak beli dekat Lazada. Buat cerita kenapa nak barang tu sangat-sangat dengan konten yang menarik serta unik dan kreatif. Guna la apa cara sekali pun , pandai pandai lah korang olah ayat karangan tu ye. Apa yang penting adalah, review 10 barang korang nak beli dengan gaya tulisan story yang menarik dan kreatif.

Bila Tarikh Mula Contest Lazada 2016 4th Birthday For Blogger?
  • Tarikh mula 8.00 a.m 12.3.2016 (Malaysia)
  • Tamat pada 11.59 p.m 17.3.2016 (Malaysia)

Bagaimana Nak Join Contest Lazada 2016 4th Birthday For Blogger?

Korang boleh tulis story apa syarat mereka mahukan, 10 barang apa korang suka dan korang kena review kan kenapa korang mahu barang tu sebagai pemintaan korang. Jadi tulis kasi kreatif dengan gaya tulisan sempoi buat sampai pembaca tergoda teruja dan ter ter wow segala bagai lah.

Sumbit post korang ke email : hello@involve.asia

INGAT!

Satu blog, satu posting, satu penyertaan! Tak boleh lebih lebih hantar contest. Cuma SATU sahaja wakil penulis untuk satu blog contest.

Pemenang akan disenaraikan pada tarikh 7 April 2016.

Jadi bersiap sedialah untuk menerima pengumuman!

SO APA LAGI? JOM JOIN CONTEST SEKARANG!




0 comment... add one now