Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Lazada Malaysia Birthday 4th SALES 2016 Mobile Phone MURAH!



Jualan Harga Diskaun Phone Murah Di Jualan Birthday 4th Lazada Malaysia 2016


Cepat-cepat, jualan sedang berlangsung dengan promosi murah gila sempena harijadi ke 4 Lazada Malaysia. Bukan setakat barang phone je murah, semua benda dalam website Lazada Malaysia tengah ada diskaun gempak bermula 15 Mac 2016 sehingga 18 Mac 2016 je ok.

Lepas tarikh promosi, tiada lagi diskaun sempena birthday Lazada Malaysia untuk kali ke 4. Kena tunggu tahun depan la jawab nya untuk dapatkan promosi diskaun baru dari mereka.

Untuk kali ini aku nak review sedikit phone yang tengah hangat promosi dalam jualan murah Lazada Malaysia dengan pemberian diskaun sebanyak 42% penjimatan! Rugi lah kalau siapa tak grab awal-awal dengan pembelian Lazada Malaysia.

Huawei Honor Phone Diskaun 42% Murah Di Lazada Birthday 4th Malaysia!


Bagi peminat phone Honor keluaran anak syarikat Huawei ini dapat kita tahu tentang kelebihannya apa bukan? Dari segi harganya memang jualan target untuk pasaran Malaysia dengan harga mampu milik.

Kita rakyat Malaysia memang suka berjimat, lebih-lebih lagi semua benda sekarang ni ada GST, barang pula harga naik sana sini. Jadi untuk meringankan sedikit beban yang ada tu, kali ini ada promosi limited edition dari Lazada ini sempena Birthday Sales 4th Lazada Malaysia mereka menawarkan harga TERBAIK untuk korang beli phone dengan harga diskaun murah!

Korang kena cepat bertindak, sebab diskaun Lazada Birthday 4th ni sekejap je. Tamat 18 March 2016 ok!

Huawei Honor 6 Plus 16GB (Black) Diskaun 42% Jimat GILA! HARGA RM1049.00 dari harga asalnya RM1700.00!


Korang mana dapat diskaun 42% untuk phone Honor 6 Plus ni dengan harga TERBAIK mampu milik dengan bayaran RM1049.00 sahaja. Kalau beli dekat luar, insya Allah harga tak sama macam harga promosi ni.

Jadi korang rasa berbaloi atau tidak?

Kejap-kejap! Ni nak bagi tahu, Huawei Honor 7 16GB tu phone paling terbaru dari HONOR tau! Harga tu harga promosi khas dari Lazada Malaysia.

Apa Yang Menarik Tentang Huawei Honor 7 16GB Ni?



  • 1 Year Local Manufacturer Warranty
  • 1 Year Huawei Malaysia Warranty
  • OS EMUI 3.1 (Compatible with Android 5.0)
  • 5.2" FHD Display Screen 1920x1080
  • Kirin 935 Octa-core 2.2GHz
  • 3100mAh Battery
  • 20MP Rear Camera + Sapphire Lens Cover
  • 8MP Front Camera + Soft Light
  • 3GB RAM / 32GB ROM
  • Fingerprint Recognition
  • Infrared Remote Control

Dah baca spesifikasi ringkas di atas? Amacam faham kenapa Huawei Honor 7 16GB ni terbaik dengan harga yang murah?

Korang nampak tak kehebatan phone ni berapa harga Huawei Honor 7 16GB yang asal? RM 1,599.00 tahu! Mahal weh!

TAPI TAPI TAPI, disebabkan LAZADA MALAYSIA dorang bagi diskaun khas dengan harga terbaik potongan harga menjadi sebanyak RM1288.00 sahaja!

Korang jimat 19% untuk phone TERBAIK HUAWEI HONOR7 16GB dengan harga yang paling murah di LAZADA!

SATU LAGI NAK CAKAP!

Phone Huawei Honor 7 16GB ni guna cipset Kirin 935 Octa-core 2.2GHz ada pakai bateri sebesar 3100mAh lepas tu camera belakang dia guna 20MP siap pakai Sapphire Lens Cover dan guna 8MP untuk camera depan selfie siap ada guna Soft Light lagi tu.

Yang paling best phone ni pakai 3GB RAM dan ada Fingerprint Regconition!!












Dah teruja kenapa Huawei Honor 7 lebih baik dari iPhone 6? Jawapannya korang fikirlah sendiri ya. Sebelum terlupa, jangan lupa usha-usha barang yang ada di dalam Lazada Malaysia tau.

Bukan apa, mana tahu kalau korang terbuka hati untuk beli barang lain selain phone yang aku rekemen kan ni.

Lagi pun ramadan untuk tahun ni dah nak dekat, hari raya 2016 pun tinggal lagi beberapa bulan. Jadi tak salah shopping awal untuk beli barang murah sempena raya tahun 2016 ni kan?

Barang murah hari raya 2016? Lazada Malaysia kan ada!

Beli siap-siap tak kalut, barang awal sampai, simpan dulu. Nak raya nanti baru buka! Kan jimat masa, jimat duit, sebab jimat beli time promosi sekarang ni.








1 comment... add one now