Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Lori Rempuh Kereta Di Stadium Hang Jebat Melaka

Lori Rempuh Kereta Penyokong Bola Sepak JDT VS PDRM Liga Super Di Melaka




Kejadian kemalangan gila sebuah lori langgar kereta di melaka yang telah meremukkan sebanyak 20 buah kereta penyokong JDT yang datang daripada Johor rosak teruk berhampiran dengan Stadium di Melaka 13.3.2016 selepas perlawanan bolasepak di antara PDRM vs JDT dalam Liga Super 9.00malam tadi.

Sungguh gila pemandu lori langgar kereta 20 biji habis kena lanyak sampai jadi berita viral di media sosial. 

Lori Gila Langar Kereta Sampai Remuk Di Stadium Hang Jebat Melaka


Kepada pemilik kenderaan yang terlibat dalam kemalangan ini diharapkan bersabar dan tabah. Buat tuntutan yang mana baik. InshaaAllah.

Pemilik kenderaan terpaksa bergegas keluar akibat mendengar dentuman yang kuat di laluan luar stadium Hang Jebat.


P/s: Laporan yang terdengar dari pihak polis, terdapat sebuah trailer yang tersangkut telah mengheret lebih 20 biji kereta sehingga ada kereta yang naik ke atas kereta lain.

Jadi, untuk peringatan semua jangan sesekali parking sampai jadi double parking ke triple parking. Takut nanti jumpa singa, nanti dia baham kereta korang sorang demi sorang macam kes kemalangan kereta kena lanyak dengan lori di Stadium Hang Jebat Melaka.


3 comments.. read them below or add one

Raihanah Ahmad Raihanah Ahmad Mac 14, 2016
ish tak pasal2 tengok bola dapat kete kemek terus
reezluv reezluv Mac 14, 2016
padan muka je la aku nak cakap...ahahaa
Tanpa Nama Tanpa Nama Mac 14, 2016
Salah depa juga, memang patut kena langgar. Dah la halang jalan orang. Itu pun tak boleh fikir.

Padan muka