Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu 8



Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu 8 Full Live Streaming Online


Kumpulan Cham tersingkir pada minggu ke 7, lagi pun aku tengok kumpulan Cham bermain atas pentas lawak serupa macam takde kerjasama langsung, si along dengan azrol masing-masing nak menangkan diri.

Lawak? Entah mana punchline dia pun tak tahu, kadang aku tengok mereka buat lawak macam nak gaduh pun ada. Serius cakap, dorang macam tak serasi bila bersama atas pentas. Tiada istilah tolak ansur untuk buat lawak dan tiada istilah backup sesama kawan.

Tapi takpe lah, rezeki mereka kumpulan Cham tersingkir pada minggu ke 7 sahaja.

Untuk minggu ke 8 MLM 2016, siapa pula yang akan tersingkir? Kali ini tema agak senang di mana tajuk BEBAS adalah benda paling terbaik untuk bina content lawak.

Bagi aku, minggu ke 8 tema BEBAS ni aku rasa kumpulan BOCEY boleh buat yang terbaik.Dia punya kelakar lain macam. Sama juga dengan geng JORAS. Joras punya kelakar pun sempoi, ada je benda nak masuk jadi punchline.

Kadang dorang masuk air.

Kumpulan LOL pun apa kurang nya dorang pun sama naik, mereka bertiga tahu backup sesama teamwork untuk naikkan lagi lawak atas pentas.

Maharaja Lawak Mega 2016 Minggu 8 Full Live Streaming Online

Maharaja Lawak Mega 2016 dihoskan oleh Datuk AC Mizal dan bersiaran secara langsung (LIVE) dari Dewan Teater Selangor, Shah Alam setiap hari Jumaat bermula jam 10 malam di saluran Astro Warna (132) dan Mustika HD (134).


0 comment... add one now