Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Penghawa Dingin Yang Murah Mudah Alih Terbaik


Penghawa Dingin Mudah Alih Murah Dan Terbaik


Disebabkan cuaca sekarang ni terlalu panas sampaikan badan dan otak menjadi tahap didih dan ada menyebabkan Strok Haba punca daripada cuaca panas kesan oleh El Nino yang sangat membahangkan.

Kalau cuaca panas sebegini memang cukup berpeluh-peluh badan dibuatnya walaupun kita tak buat kerja berat tapi suhu yang melampau buatkan kita jadi tak selesa. Badan jadi lesu dan tidak bermaya. Otak kadang sakit kepala macam kena hempap dengan kayu balak.

Bagi mereka yang ramai diluar sana, yang selalu menjalankan tugas dan urusan harian pun rasa agak terganggu dengan situasi kepanasan begini.

Nak rehat, cari kedai mamak. Duduk sana sambil makan roti canai tapi terpaksa minta kipas dibuka sampai kuasa penuh namun itupun masih panas lagi. Siap minta penghawa dingin mudah alih suruh pasang di setiap penjuru lagi tu.

Jawapan dari segala jenis masalah dengan cuaca panas ni mesti ada penyelesaiannya. Korang jangan fikir panas je, kalau nak sejuk mesti la pandai fikir jalan alternetif terbaik untuk diri sendiri dan juga tempat tinggal korang.

Apa yang boleh korang boleh buat adalah dengan mendapatkan kipas atau penhawa dingin yang murah jenis mudah alih untuk menambah sedikit sejuk dan melegakan badan.

Dapatkan dengan harga murah jadi korang akan save duit di situ.

Cadangan Penghawa Dingin Mudah Alih Murah


Di sini aku ada beberapa cadangan untuk korang boleh dibeli. Mana tahu ia bermanfaat untuk family korang juga kan?

Senarai dibawah adalah pilihan terbaik untuk penghawa dingin dengan harga berpatutan daripada aku.

  1. Hesstar Portable Air Conditioner HAC-AE90 harga dia RM1144. Jenis mudah alih, senang untuk di angkat ke sana sini. Nama pun portable, senang la kalau nak angkut bawa masuk bilik atau ruang tamu,
  2. Honeywell MN12CES 12,000 BTU Portable Air Conditioner with Remote Control sangat-sangat lah mahal. TAPI ianya produk terbaik! Korang boleh tengok di sini rupa produk Honeywell MN12CES tu macam mana. Hitam comel kecik molek. SUHU sejuk dia TERBAIK!
  3. Morgan Portable Air-Conditioner MAC-96PA
Untuk kipas canggih dengan angin yang kuat korang boleh survey di bawah ini :
Dan selebihnya korang boleh rujuk artikel lama aku di bawah ini :










1 comment... add one now

Marwan Marwan Mac 26, 2016
Satu kebimbangan utama oleh kebanyakan orang tentang hawa dingin adalah harganya, ramai yang fikir mesin ni boleh kos dengan harga yang tinggi untuk beli. Sebenarnya penghawa dingin mudah alih harganya sangat berpatutan dan apa yg lebih baik adalah wang yang anda boleh jimat dengan bil elektrik jika anda pasang air-cond yang byk menghabiskan electrik.