Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Kesian Peserta Clever Girl Malaysia Dikutuk Habis Oleh Netizen

Rancangan Program Realiti Peserta Clever Girl Malaysia Kena Kutuk?


Bagi mereka yang mengikuti rancangan televisyen terbaru terbitan TV3 program game show Clever Girl Malaysia yang menampilkan sebanyak 14 orang peserta dari 14 buah negeri di Malaysia menjadi kontrovesi viral di media sosial. 

Rancangan terbaru Clever Girl Malaysia dengan status title "Clever" membuatkan ramai penonton tertanya-tanya dengan nada sinisnya, " CLEVER sangat ke sampai tak kenal siapa Mahatma Ghandi dan ada juga yang tak tahu berapa warna jalur gemilang? "

Program Realiti Game Show Clever Girl Malaysia ini live setiap hari Ahad secara langsung dari Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral, Shah Alam bermula pada 13 Mac 2016 jam 9.00 malam di TV3.

Clever Girl Malaysia Ini Rancangan Apa Sebenarnya?


Ramai juga yang tanya soalan-soalan mengenai rancangan program tersebut. Tapi entahlah, aku sendiri pun tidak tahu apa motif rancangan ini di adakan. Sebab minggu pertama, tak nampak apa yang best akan berlaku di masa akan datang.

Dengan senarai peserta Clever Girl Malaysia kesemuanya cantik dan bekerjaya. Ada peguam, pegawai pemasaran, jurutera dan lain-lain lagi buatkan ada sesetengah lelaki kagum melihat mereka dengan kerjaya mereka.

Ada juga netizen kata, " CLEVER sangat ke? " 

Sampaikan ada soalan senang pun mereka jawab boleh salah. Dengan muka konfiden betul, hakikatnya tak. Tetap SALAH.

Apa pun program Clever Girl ni biasa je, takde la CLEVER sangat.


Baca : Clever Girl - Warna Jalur Gemilang - Failed Jawab Soalan Budak TadikaClever Ke? Tanye je!

Kesian Peserta Clever Girl Dikutuk Habis Oleh Netizen


Kesian Peserta Clever Girl Dikutuk Habis Oleh Netizen
Peserta Clever Girl Malaysia0 comment... add one now