Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Review ShopStylers Involve Asia Affiliate Boleh Buat Duit

Review ShopStyler | InvolveAsia

Apa yang best tentang ShopStylers / Involve Asia (nama asal), ini adalah merupakan program Affiliate yang memiliki lebih daripada 50 Program Top Asia Affiliate di Malaysia yang berjalan pada platform ShopStylers ini.

Ada beberapa webiste terkenal dan paling popular di Asia Tenggara juga turut menyertai program ini seperti Zalora Program Affiliate,  Lazada Program Affiliate,  POPLOOK Program Affiliate, Tudung2u Program Affiliate dan bermacam-macam lagi. Program ini boleh buat duit untuk blogger blogger di Malaysia.


 Daftar Untuk Buat Duit Dengan Involve Asia

Program Affiliate Shopstylers (Involve Asia) Tentang Apa? 

Aku tahu ramai yang kenal program Affiliate seperti Ashadee dan KlikJer kan? Program seperti  itu boleh menjana duit beribu ribu ringgit dengan cara yang betul.

Program Ashadee Affiliate dah pun Shut Down sebab apa pun aku pun tak tahu. Tinggal KlikJer dan beberapa program Affiliate di Malaysia yang tinggal.

Mereka menjual produk Digital seperti E-Book yang bermanfaat untuk mereka yang mahukan panduan untuk berbisnes dan ilmu panduan untuk beberapa kemahiran yang mereka tidak tahu sebagai rujukkan rahsia dan panduan e-book di masa hadapan.

Untuk kali ini, sistem program affiliate yang agak baru dan boleh dikatakan pelbagai jenis produk boleh dipromosikan. Terlalu banyak jenama besar di dalam program ShopStylers ini yang boleh kita menjana pendapatan yang lumayan.

Tapi kena pandai caranya. Kena selalu buat kajian. Kena banyak belajar tentang Program Affiliate ini.

Program Affiliate ShopStylers (Involve Asia) boleh buat duit dengan hanya mempromosikan produk fizikal mereka dengan mengunakan short url affiliate yang telah ditetapkan atau gambar dan banner yang telah disediakan.

Sama seperti Affiliate Ashadee dan KlikJer, kita cuma buat satu cerita dan satu kelebihan tentang produk itu untuk memberitahu kelebihan apa yang mereka akan dapat tentang produk itu.

Dalam masa yang sama kita juga akan menerima komisyen sekiranya ada pembeli, telah membeli produk yang telah di promosikan itu.

Involve Asia | ShopStylers Interface

Involve Asia | ShopStylers Sistem

Interface dalaman untuk Sistem Affiliate ShopStylers ini juga amat kemas, senang untuk rujuk dan cara buat promosi. Cuma ikut beberapa step saja perlu di buat.

Apa yang perlu korang kena buat, create satu story tentang produk mereka dan linkkan saja produk affiliate tadi.

Simple je, kalau tahu cara KlikJer, mesti tahu buat cara buat promosi yang sama kan..

Siapa Yang Boleh Buat Duit Dengan ShopStyler (Involve Asia) Ini?
  • Blogger
  • Pengguna Media Social Facebook, Instagram, Twitter, dan sebagainya.
  • Pemilik Website
  • Pelajar universiti, budak kolej, yang mana mereka ini power dalam siri-siri promosi.

Involve Asia | ShopStylers Daftar Affiliate


Berminat? 
Anda boleh daftar dengan segera, kerana tiada apa apa caj pembayaran dikenakan. 

Daftar Program Affiliate Involve Asia / ShopStylers0 comment... add one now