Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Baju Kurung Raya 2016 Fesyen Trend Terkini

Baju Raya 2016 Baju Kurung Moden Fesyen Trend Terkini. Lagi beberapa bulan saja lagi hari raya untuk tahun ini bakal menjelma. Ramai diantara kita sudah menempah kain dengan corak terkini dengan design fesyen terbaru untuk baju raya 2016 yang akan datang. Antara perkara yang menjadi trend sekarang ini adalah rekaan corak terkini, setiap tahun banyak design berubah-ubah untuk dijadikan jualan bisnes akan datang.

Banyak jenis baju kurung moden terbaru dengan rekaan yang unik dan cantik serta dapat beli dengan harga murah berpatutan. Corak terkini dengan warna yang menawan dapat menyerlahkan lagi keayuaan seseorang.

Baju Raya 2016 Baju Raya Moden Fesyen Terkini


Baca : Baju Kurung Moden Terkini Hari Raya 2016

Apa yang menarik sekarang ni, ramai wanita diluar sana sedang sibuk mencari contoh baju raya 2016 dengan fesyen terkini untuk dijadikan model rekaan jahitan mereka nanti. Ramai memulakan bisnes dengan menjualnya di Shopping Mall terdekat, ada juga jualan baju raya terkini secara online di Instagram dan mahupun di Facebook.

Kali ini banyak fesyen trend terkini baju raya 2016 yang bakal dicari seperti baju kurung lace, baju kurung moden, baju kurung kebaya, jubah dan tudung trend terkini menjadi salah satu hot item dalam pencarian di google search pada tahun ini.
Dengan tawaran harga murah dengan promosi diskaun baju hari raya 2016 daripada mereka buatkan ramai diantara kita tidak sabar untuk mendapatkannya.

Zalora adalah tempat terbaik untuk mendapatkan fesyen terkini baju kurung moden raya 2016. Disini saya senaraikan trend yang bakal menjadi hot selling di pasaran nanti :

Baju Kurung Raya 2016 Dengan Fesyen Trend TerkiniBaju Raya 2016 Baju Kurung Peplum Moden Fesyen Terkini
1. Sheika Kurung Modern by XEMA SU 

Dengan gaya minimalis, warna lembut menampakkan gaya feminin lagi menyerlah. Design yang simple dan potongan badan yang cantik buatkan si pemakai nampak lebih berkarisma dan berkeyakinan. Hiasi dengan design bentuk bertingkat menampakkan lagi pergelangan tangan lebih dramatik. Selanjutnya...Baju Raya 2016 Baju Kurung Peplum Moden Fesyen Terkini
2. Zoey Peplum Kurung by XEMA SU

Sama macam design di atas cuma ada kain bertingkat-tingkat dengan lilitan awning yang kemas. Menampakkan lagi karakter yang anggun menawan. Seterusnya..Baju Raya 2016 Baju Kurung Pahang Moden Fesyen Terkini
3. Baju Kurung Pahang Japanese Cotton by Butik Sireh Pinang

Baju kurung Pahang merupakan baju kurung kegemaran wanita masa kini, designnya mengikuti ciri-ciri tradisional membuatkan si pemakai nampak lebih bermakna. Gabungan bunga dengan warna yang lembut menampakkan lagi keayuan mereka. Untuk kain pula, jenis lembut dan sejuk bila memakai. Seterusnya...Baju Raya 2016 Baju Kurung Kimono Moden Fesyen Terkini
4. Kimono Wrap Kurung by Lubna

Ini salah satu trend terkini dengan gabungan pakaian tradisional jepun Kimono bersama Baju Kurung Melayu kita, terhasilah Kimono Wrap Kurung daripada design fesyen Lubna. Dengan warna garang menampakkan lagi keberanian seseorang itu dalam memperagakan pakaian dengan penuh keyakinan. Seterusnya...Baju Raya 2016 Baju Kurung Moden Lace Fesyen Terkini

Baju Kurung Moden Lace menjadi trend masa kini dengan reka bentuk yang elegen dan minimalis menampakkan lagi susuk tubuh yang menawan. Dengan rekaan corak bersama warna yang lembut membangkitkan lagi aura si pemakai. Seterusnya...Cukup 5 jenis senarai dengan design fesyen terkini untuk Baju Kurung Moden bersama corak dan warna yang cantik menawan buatkan mereka akan jatuh hati. Bukan setakat wanita di sana suka design ini, saya sebagai seorang lelaki memang suka melihat design baju raya terkini dengan corak minimalis.

Corak dan design serta warna yang lembut buatkan si pemakai nampak ayu. Jujur cakap, pilihan fesyen dengan gaya minimalis adalah trend fesyen masa kini. Jadi buat pilihan untuk menempah baju anda dengan rekaan terbaru. 

Pilih jenis minimalis, corak yang cantik dan warna yang lembut. 

Baca Sambungan : 

0 comment... add one now