Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Baju Raya 2016 Terkini By Zalora Malaysia

Baju Raya 2016 Terkini By Zalora Malaysia

Baju Raya 2016 Fesyen Terkini Zalora Malaysia


Baju Raya 2016? Hari Raya Aidilfitri bakal menjelang tiba tidak lama lagi untuk tahun ini. Pastinya masyarakat beragama Islam Muslim di Malaysia ini sudah mula membuat persiapan untuk sambutan Hari Lebaran yang dijanjikan meriah ini. Tidak dinafikan, di negara kita selepas beberapa abad kita hidup dalam keadaan aman dan harmoni, perayaan ini juga turut disambut oleh masyarakat yang berlainan kaum di negara tercinta kita, Malaysia.

Ia bukan sahaja merupakan simbol kemenangan bagi umat Islam, tetapi Hari Raya juga merupakan sambutan yang mengeratkan lagi ikatan silaturrahim kita serta meningkatkan lagi kasih saying diantara ahli keluarga, sahabat handai dan jiran tetangga yang berada disekeliling kita.

Hari Raya ini juga merupakan masa yang terbaik untuk kita saling maaf memaafi sesama keluarga dan saudara mara serta kunjung mengunjung diantara satu sama lain. Oleh yang demikian, Lebaran pastinya tidak akan meriah tanpa persalinan baju raya yang baru dan terkini!

Pada kebiasaannya, sambutan Hari Raya tahun ini dimeriahkan dengan fesyen-fesyen pakaian tradisional seperti baju kurung, baju kurung moden, kurung peplum, jubah dan baju Melayu. Baik masyarakat di Bandar atau di desa, semua turut menyambut Hari Raya dengan amat meriah!

Jadi, jika anda masih belum membuat sebarang persiapan dan mengidamkan sepasang persalinan baju raya yang menawan dan terkini, layari saja laman web ZALORA Malaysia untuk koleksi baju raya 2016 yang dijamin menepati citarasa anda.

Kalau anda tidak mahu bersesak-sesak dan tersangkut kenderaan di dalam kepadatan lalu lintas atas jalan raya? Temui jalan penyelesaian yang terbaik apabila anda boleh membeli-belah baju raya fesyen terkini beli secara online bersama ZALORA Malaysia dimana segalanya berada di hujung jari anda sahaja.

Dengan hanya beberapa klik dan langkah-langkah yang cukup mudah, segala yang anda kehendaki akan dihantar secara percuma ke rumah anda. ZALORA juga menyediakan perkhidmatan pemulangan secara percuma selama 30 hari dengan pelbagai kaedah pembayaran untuk kemudahan anda.


Beli Baju Raya 2016 Terkini Online Malaysia


Koleksi baju raya 2016 daripada ZALORA Malaysia menjanjikan kemeriahan sambutan Hari Raya yang anda nanti-nantikan dengan pelbagai koleksi busana tradisional daripada pereka fesyen terkenal dan terkemuka di Malaysia. Nama-nama besar dalam industri fesyen Malaysia seperti Rizalman for Zalora, Jovian Mandagie, Zalia, Syomir Izwa For Zalora, Luxe By Ethnic Chic dan Emel by Melinda Looi merupakan pereka fesyen yang gah dengan koleksi design terkini dengan gaya menawan yang tersendiri.

Apa yang anda tunggu lagi?

Buat pembelian anda di ZALORA Malaysia hari ini juga dan nikmati segalanya dengan tawaran harga yang amat menakjubkan!


Koleksi Fesyen Terkini Baju Raya 2016 Zalora  Malaysia


Untuk sambutan Aidilfitri pada tahun ini serikan lagi penampilan anda pada hari yang cukup istimewa ini dengan fesyen baju terkini. Zalora Malaysia menyediakan pelbagai jenis koleksi baju raya online untuk lelaki dan wanita di butik fesyen online mereka.

Malah mereka menyediakan pelbagai seleksi baju raya sedondon online di butik online mereka dengan pelbagai pilihan yang sangat menarik. Koleksi baju raya terkini online ZALORA terdiri daripada pelbagai jenama hebat dan koleksi eksklusif para pereka fesyen tempatan popular. Beli baju raya terkini online di ZALORA agar dapat memudahkan urusan persiapan menyambut Hari Lebaran.

Jualan baju raya online Zalora Malaysia menawarkan harga baju raya online murah yang cukup berpatutan dengan pelbagai diskaun hebat. Meriahkan lagi sambutan Hari Raya anda pada tahun ini dengan baju raya lelaki online dan baju kurung raya online hanya di ZALORA MALAYSIA!


Fesyen Terkini Baju Raya 2016Baju Raya 2016 Terkini By Zalora Malaysia

1. Kimber Baju Kurung By Jovian Mandagie

Berminat? Anda boleh dapatkan baju kurung moden peplum Kimber Baju Kurung by Jovian Mandagie di sini.Baju Raya 2016 Terkini By Zalora Malaysia

2. Katarina Baju Kurung By Jovian Mandagie

 Cantikkan? Anda boleh dapatkan baju kurung Katarina By Jovian Mandagie di sini.Baju Raya 2016 Terkini By Zalora Malaysia

3. Kate Baju Kurung By Jovian Mandagie

Jika anda berminat untuk dapatkan Kate Baju Kurung by Jovian Mandagie boleh tengok di sini.Baju Raya 2016 Terkini By Zalora Malaysia

4. Karina Baju Kurung By Jovian Mandagie

Kain bajunya juga menggunakan design baju kurung lace menampakkan lagi ciri-ciri moden baju kurung tradisional. Bagi yang berminat untuk dapatkan baju Karina Baju Kurung By Jovian Mandagie boleh tengok di sini.Baju Raya 2016 Terkini By Zalora Malaysia

5. Karel Baju Kurung By Jovian Mandagie

Anda berminat untuk dapatkan Karel Baju Kurung By Jovian Mandagie boleh buat pembelian di sini.Baju Kurung Moden Terkini Hari Raya 2016
Baju Raya 2016 Terkini By Zalora Malaysia

KREE - Suri Brocade Modern Kurung

Cantik? Nak beli Suri Brocade Modern Kurung boleh beli di sini.

Baju Raya 2016 Terkini By Zalora Malaysia

VERCATO - Baju Kurung Lace With Sequin Embellishments - Vercato Liza

Berminat? Kalau nak beli Baju Kurung Lace With Sequin Embellishments - Vercato Liza boleh singgah di sini.
Baju Raya 2016 Terkini By Zalora Malaysia

Gene Martino- Baju Kurung Modern

Berminat dengan Baju Kurung Modern hasil fesyen daripada Gene Martino? Boleh dapatkan di sini.
Baju Raya 2016 Terkini By Zalora Malaysia

Zuco Fashion - Midi Kurung Peplum Kebaya

Bagi peminat Baju Kurung Peplum Kebaya Moden untuk hari raya 2016 ini, anda boleh dapatkannya di sini.Baju Raya 2016 Terkini By Zalora Malaysia

Maribeli Butik - Maribeli Butik Malika Kurung - Emerald Green

Bagi anda yang berminat untuk dapatkan Baju Kurung Emerald Green ini boleh dapatkan di sini.
0 comment... add one now