Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Fesyen Baju Raya 2016 Terkini Jovian Mandagie Baju Kurung Moden

Fesyen Baju Raya Terkini 2016


Baju Raya 2016 Terkini Dari Jovian Mandagie


Tinggal lagi beberapa bulan dan beberapa hari saja hari raya tahun 2016 bakal tiba tidak lama lagi. Anda semua sudah siap ke belum, untuk buat tempahan baju raya 2016 tahun ini? Anda buat tempahan untuk jahit baju dekat mana je? Mana nak cari tailor pakaian dengan jahitan kualiti terbaik yang bagus di Malaysia? Itu soalan yang selalu kita dengar. Rasanya belum terlambat untuk mencari idea design baju kurung moden fesyen terkini hari raya 2016 lagi-lagi jualan murah di Zalora Malaysia dengan harga diskaun bersama kupon voucher terkini dengan tawaran menarik. Apa yang best, di sana sudah tentunya mereka membawa rekaan corak dan warna yang menarik. Sudah pasti trend ini menjadi kegilaan remaja sekarang kerena mereka suka membeli secara online di Zalora Malaysia sebab cepat dan mudah.

Baju kurung moden adalah salah satu fesyen baju raya 2016 terkini untuk tahun ini yang bakal menjadi hit di dalam pencarian search google. Saya tahu anda semua sedang mencari baju raya online shop seperti baju muslimah hari raya terkini di Malaysia bukan? Jangan risau saya akan share beberapa koleksi baju raya 2016 terkini dari Zalora untuk anda semua, terutamanya dari jenama terkenal seperti Jovian Mandagie.

Baju kurung rekaan Jovian Mandagie ni sememangnya mempunyai permintaan yang agak tinggi kerana design bajunya yang cantik dengan gaya terkini dan moden membuatkan baju kurung muslimah nampak lebih elegen semasa di hari raya nanti. 

Ada terdapat banyak rekaan terbaru dengan fesyen trend terkini baju raya 2016 dalam pencarian semasa seperti mana baju kurung lace , baju kurung moden, baju kurung kebaya, tudung trend terkini menjadi salah satu hot item dalam pencarian di google search pada tahun ini.

Ada juga sedang mencari design terkini untuk idea buat baju raya sedondon. Rasanya nak buat fesyen macam tu kena padankan warna dan corak yang cantik barulah nampak sedondon bergaya.

Ok sekarang ni saya mahu kongsi fesyen trend terkini baju raya 2016 dari Jovian Mandagie untuk hari raya tahun 2016 yang bakal tiba tidak lama lagi. Semoga idea baju ini memberi manfaat untuk anda semua. Mana nak tahu kalau-kalau ada kedai butik yang nak buat baju ala-ala Jovian Mandagie kan? 


Fesyen Baju Raya 2016 Terkini Jovian Mandagie Baju Kurung Moden


Fesyen Baju Raya Terkini 2016

1. Kimber Baju Kurung By Jovian Mandagie


Baju ini membuatkan anda nampak lebih glamor dengan gaya seharian dengan baju yang lebih elegen. Rekaan Jovian Mandagie untuk Zalora sememangnya telah memberi nafas baru dalam gaya tempatan dengan rekaan design yang segar dan sangat cantik. Seperti yang dilihat dalam pemilihan, baju kurung bernama Kimber ini menggunakan kain sutera mewah ala gaya peplum dengan perhiasan yang berkilauan. Berminat? Anda boleh dapatkan baju kurung moden peplum Kimber Baju Kurung by Jovian Mandagie di sini.




Fesyen Baju Raya Terkini 2016

2. Katarina Baju Kurung By Jovian Mandagie


Satu jenama yang mahir dalam pakaian Muslimah kontemporari dengan rekaan terbaik dari Jovia Mandagie dengan mengikut fesyen trend terkini untuk Zalora Malaysia. Baju kurung moden dengan gabungan blaus yang halus lembut bersama kain sutera kualiti terbaik menjadikan rekaan klasik tradisi ini lebih elegen kontemporari. Berminat dengan baju rekaan ini? Cantikkan? Anda boleh dapatkan baju kurung Katarina By Jovian Mandagie di sini.




Fesyen Baju Raya Terkini 2016

3. Kate Baju Kurung By Jovian Mandagie


Baju kurung moden peplum mempunyai rekaan saling bertindih di bahagian pinggan dengan gaya dan keanggunan yang mengoda. Terselah lagi kejelitaan seseorang itu dengan mengenakan rekaan pakaian daripada pereka fesyen terkenal Jovian Mandagie. Jika anda berminat untuk dapatkan Kate Baju Kurung by Jovian Mandagie boleh tengok di sini.



Fesyen Trend Terkini Baju Raya 2016

4. Karina Baju Kurung By Jovian Mandagie


Penetapan gaya kegemaran para Muslimah dengan menampilkan rekaan klasik moden bersama penambahan pada awning di bahagian atas bahu memberikan rekaan ini lebih terpegun. Rekaan hasil daripada pereka terkenal Jovian Mandagie sudah semestinya menggunakan bahan berkualiti tinggi. Kain bajunya juga menggunakan design baju kurung lace menampakkan lagi ciri-ciri moden baju kurung tradisional. Bagi yang berminat untuk dapatkan baju Karina Baju Kurung By Jovian Mandagie boleh tengok di sini.



Fesyen Trend Terkini Baju Raya 2016

5. Karel Baju Kurung By Jovian Mandagie


Jika anda berada dalam mood dengan gaya lebih anggun klasik di hari raya nanti anda bolehlah dapatkan baju kurung terbaik ini dari rekaan Jovian Mandagie. Dengan menggunakan kain berkualiti tinggi bersama kain sutera buatkan lagi si pemakai nampak lagi anggun jelita menawan. Anda berminat untuk dapatkan Karel Baju Kurung By Jovian Mandagie boleh buat pembelian di sini.




Ok sudah cukup 5 pilihan terbaik daripada saya dengan rekaan terkini untuk jenama baju muslimah terbaik dari Jovian Mandagie ini. Bagi wanita muslimah diluar sana yang mahukan design gaya yang lebih premium jangan lupa nama Jovian Mandagie kerana ianya salah satu butik baju online yang terbaik dengan rekaan fesyen terkini untuk hari raya 2016. Jadi apa lagi? Jom shopping raya awal-awal baru lah tak kelam kabut.

Bagi suami diluar sana, yang sudah ada isteri bolehlah belikan jenama baju Jovian ini sebagai hadiah berterima kasih tanda sayang anda kepada isteri anda.

Kan best?




0 comment... add one now