Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Trend Fesyen Terkini Kasut Raya 2016

Trend Fesyen Terkini Kasut Raya 2016


Trend Fesyen Terkini Kasut Raya 2016. Sekarang ini ramai anak gadis diluar sana sedang mencari baju raya 2016 untuk baju kurung moden lace prada yang sedang trending dengan mengikut trend fesyen terkini untuk zaman sekarang ini. Kini beralihlah pula pencarian mereka, mereka sekarang ini sedang sibuk mencari koleksi kasut tumit tinggi terkini dengan design yang cantik dan murah ada jual di Zalora Malaysia ke? Tapi dimanakah tempat beli kasut online terbaik untuk jenama popular dengan reka fesyen terkini mengikut warna dan design yang cantik? Kalau bagi saya, saya akan pilih website www.christyng.com kerana disana ada pelbagai jenis kasut baru dengan design terkini jauh lebih cantik dengan harga yang murah lagi berpatutan.

Sempena hari raya yang bakal tiba tidak lama lagi untuk tahun ini, maka ramailah diantara kita sedang sibuk mencari kasut raya 2016 di shopping mall berhampiran dan sebagainya. Tidak ramai yang tahu, dimanakah tempat terbaik untuk shopping online bagi beli kasut sempena raya ini. Jadi saya akan senaraikan koleksi kasut raya terkini dengan warna dan design yang cantik menawan.

Koleksi Terbaik Kasut Raya 2016 Dengan Trend Fesyen Terkini


Bawah ini adalah kasut jenis Wedges dengan rekaan design yang simple dan warna yang menawan. Saya tahu ramai diantara gadis diluarsana sukakan kasut jenis ini, lebih-lebih lagi gadis yang kurang ketinggian. Jadi, ini adalah pilihan terbaik untuk mereka yang mahu mengayakan kasut fesyen terkini dengan brand terbaik untuk hari raya yang bakal tiba nanti.
Trend Fesyen Terkini Kasut Raya 2016

1. Nancy Pastel Green Wedges

Kasut ini dapat memakai dengan keadaan yang penuh keselesaan dan berkeyakinan kerana ini adalah rekaan Nancy Wedges! Dengan ketinggian platform wedges 3 inci ini diperbuat daripada micro fiber, PU kain yang baik dibuat dengan jahitan cara handmade. Tapak kaki pula diperbuat daripada getah synthethic dengan bahan yang tidak licin. Ia juga didatangi dengan tali pergelangan di kaki yang boleh buat pelarasan sepenuhnya.

Spesifikasi Kasut

 • 3 " Wedges dengan 1" platform hadapan.
 • PU, kain dan buatan manusia bahan-bahan
 • Getah Tiruan Slip Non Sole
 • Mint hijau

Berminat? Boleh buat pembelian di sini.Trend Fesyen Terkini Kasut Raya 2016
2. Sakura Maroon Mules Heels

Kasut ini merupakan warna daripada ala' Sakura Maroon dengan kulit luar jenis Suede Mules. Sepasang kasut ini digayakan Mules dengan menampilkan corak silang yang unik di hadapan kaki serta dilengkapi dengan tumit 4 inci. Kasut Sakura Maroon Mules Heels ini merupakan hasil buatan tangan dan ia juga boleh tergelincir bila seseorang itu tidak biasa dengan kasut tumit tinggi 4 inci. Reka bentuk yang serba boleh dan klasik ini adalah satu kemestian kerana ianya didatangi dengan warna yang mengoda dan cantik bila memakainya.

Spesifikasi Kasut
 • Kasut Tumit Tinggi 4 inci
 • Jenis Suede
 • Sepenuhnya empuk di dibahagian kaki
 • Mengunakan getah sintetik ditapak kaki dan ianya tidak licin
 • Warna Maroon

Berminat? Anda boleh buat pembelian di sini.Trend Fesyen Terkini Kasut Raya 2016
3. Macy Red Wedges

Dapat memberikan keanggunan dengan gaya yang selesa daripada kasut Macy Wedges. Kasut ini dengan ketinggian 3.5 inci Wedges dengan mempunyai platform yang dibalut dengan kain denim coklat. Bahagian depan Wedges ini didatangi dengan tali berpalang dan tali pergelangan kaki boleh dilaras. 

Spesifikasi Kasut
 • 3.5 inci Wedges bersama 1” inci platform hadapan
 • Jenis kain suede
 • Bahan Synthetic Rubber Non Slip Sole
 • Warna Red

Berminat? Anda boleh buat tempahan di sini.


Ok, cukup 3 senarai pilihan kasut terbaik bagi citarasa saya sendiri. Jika anda berminat mahu beli dengan reka bentuk yang lain anda boleh lawati pautan di www.christyng.com ini. Jangan terkejut, anda juga boleh design sendiri dengan CUSTOM rupa bentuk dengan corak serta warna pilihan anda sendiri di dalam website tersebut. Apa yang menarik, disana menawarkan pakej harga berpatutan. Jangan lupa, shopping online ok sempena Raya 2016 ini.0 comment... add one now