Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Fesyen Baju Raya 2016 By Rizalman Marmar Collection

Fesyen Trend Terkini Baju Raya 2016 By Rizalman

Baju Raya 2016 By Rizalman menjadi tarikan utama para gadis diluar sana yang sedang mencari koleksi baju raya fesyen trend terkini 2016 dengan rekaan menarik bersama corak warna yang mengodakan. Ramai diantara kita kenal dengan pereka fesyen terkenal tanah air, Rizalman kerana beliau merupakan salah satu pereka fesyen terkenal di Malaysia dengan hasil rekaan baju yang cukup menarik dan cantik.

Untuk koleksi terbaru baju kurung moden hasil karya terbarunya beliau mengilhamkan fesyen terkini untuk baju raya 2016 daripada corak batu marmar yang sangat unik. Daripada insipirasi tersebut lahirlah rekaan terbaru beliau dengan gaya warna yang cukup menawan. Jadi, tak salah kita cuba mempergayakan baju kurung moden tersebut di hari raya yang bakal tiba tidak lama lagi bukan?

Untuk harga Baju Raya by Rizalman untuk koleksi Marmar 2016 ini dijual dengan harga berpatutan. Kualiti kainnya yang sangat premium dan rekaannya yang sangat eksklusif membuatkan anda kelihatan cukup cantik menawan!

Fesyen Trend Terkini Baju Raya 2016 By Rizalman Marmar Collection


 Fesyen Trend Terkini Baju Raya 2016 By Rizalman Marmar Collection


Dengan rekaan corak dan warna yang agak unik ini memberikan ilham dan gambaran seolah olah baju ini berada di dasar laut berombak bersama warna alam serta ikan nemo yang berkeliaran kesana kemari. Corak warna terkini dengan fesyen baju raya 2016 ini buatkan koleksi terbaru "MarMar" by Rizalman menjadi daya tarikan utama peminat setia daripada produk beliau.

Berminat? Anda boleh beli baju ini di sini.Fesyen Trend Terkini Baju Raya 2016 By Rizalman Marmar Collection Green


Warna Green Emerald ini merupakan trend terkini yang sangat menarik yang menjadi pilihan gadis diluar sana. Baju hijau batu zamrud ini dapat menaikan lagi seri si pemakai yang memakai baju koleksi terbaru Rizalman 2016. Anda boleh dapatkan baju ini sekarang sementara stok masih ada, kerana baju ini adalah sangat eksklusif dengan rekaan Marmar Collection by Rizalman untuk jualan Hari Raya 2016 yang bakal tiba nanti.

Berminat dengan baju ini? Anda boleh buat pembelian baju ini di sini.Fesyen Trend Terkini Baju Raya 2016 By Rizalman Marmar Collection Yellow


Kuning berwarnakan putih menaikan lagi keayuan si gadis yang memakainya. Koleksi terbaru rekaan fesyen trend terkini baju raya 2016 by Rizalman dengan rekaan "Marmar" ini sangat cantik sekali. Ia menjadi rebutan dan pilihan terutamanya bagi peminat koleksi daripada Rizalman.

Berminat? Anda boleh beli baju ini di sini.Fesyen Trend Terkini Baju Raya 2016 By Rizalman Marmar Collection Pink


Warna merah jambu rekaan marmar bersama warna putih dipadankan rekaan baju kurung yang menarik dengan hasil rekaan fesyen terkini koleksi terbaru daripada Rizalman untuk tahun 2016. Warna yang sangat lembut dengan rekaan baju kurung yang cantik ini buatkan lagi seri si pemakai bertambah jelita.

Berminat untuk dapatkan baju ini? Anda boleh beli di sini.Fesyen Trend Terkini Baju Raya 2016 By Rizalman Marmar Collection Dark Red


Corak yang agak ganas sedikit tetapi menerapkan ciri warna yang sangat cantik dan buatkan terasa diri sangat mesteri kerana warna merah bersama biru hitam menaikkan lagi persoalan " siapakah gadis mesteri ini? "

Berminat dengan baju ini? Anda boleh dapatkan di sini.
Ok, cukup sudah 5 koleksi terbaru rekaan terkini pereka fesyen terkenal Rizalman dengan koleksi terbarunya yang diberi nama Marmar Collection. Anda boleh dapatkan dengan harga berpatutan dan murah dengan adanya kupon diskaun dari Zalora Malaysia. Sempena raya yang bakal tiba tidak lama lagi, anda seharusnya sudah bersedia dengan pembelian awal untuk mendapatkan fesyen terkini dari pereka terkenal Malaysia. 

Jadilah yang pertama untuk mempergayakannya di Hari Raya tahun ini!0 comment... add one now