Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

Fesyen Baju Kurung Moden Kain Songket Terkini

Baju Kurung Moden Kain Songket Fesyen Trend Terkini Baju Raya 2017


Baju Kurung Moden Kain Songket Terkini 2016 / 2017


Setiap bulan ada saja keluaran terbaru untuk fesyen baju kurung moden terkini dengan bermacam-macam rupa dan bentuk serta kualiti kain yang cantik dan menarik. Baju Kurung Moden Kain Songket merupakan fesyen gabungan baju kurung terkini dengan rekaan corak batik kain songket tradisional. Fesyen trend terkini Baju Raya 2017 untuk Baju Kurung Moden 2017.
Ia juga merupakan lambang kemelayuan kita di Malaysia. Jadi terhasilah design fesyen terkini Baju Kurung Moden Kain Songket yang cantik dan menawan untuk tahun 2016 dan 2017. Baju raya 2017.


Senarai Koleksi Terkini Baju Kurung Moden Kain Songket 2016 dan 2017


Di sini saya senaraikan beberapa koleksi terbaru baju kurung moden terkini dari Zalora Malaysia untuk rujukan semua. Sama ada anda mahu membelinya atau mengambil contoh corak dan design tersebut sebagai rujukan bisnes di masa akan datang.

Baju Kurung Moden Kain Songket


Baju Kurung Moden Kain Songket Fesyen Trend Terkini
Klik di sini untuk beli baju warna orange.
Baju Kurung Moden Kain Songket Fesyen Trend Terkini
Klik di sini untuk beli baju warna green.

Baju Kurung Moden Kain Songket Fesyen Trend Terkini
Klik di sini untuk beli warna black.


Diatas ini adalah koleksi rekaan terkini fesyen baju kurung moden dari SENODA yang diberi nama Kebarung Maylea hasil gabungan Baju Kebaya bersama Baju Kurung serta sentuhan corak batik Kain Songket moden terkini. Terciptalah gabungan unik dan sangat cantik ini. 

Jika berminat anda boleh dapatkan baju kurung ini di bawah ini.

Kebarung Maylea By SEDONA - Orange, Green, Black <- Klik warna baju yang berkenan.

Baju Kurung Moden Kain Songket Fesyen Trend Terkini Baju Raya 2017
Klik di sini untuk beli Baju Kurung FLEURE Unicorn Kurung Green

Baju Kurung Moden Kain Songet Terkini - Unicorn Kurung by FLEURE
Klik di sini untuk beli baju kurung FLEURE Unicorn Kurung Pink.

Baju Kurung Moden Kain Songket Fesyen Trend Terkini Baju Raya 2017
Klik di sini untuk beli baju kurung FLEURE Unicorn Kurung YellowBaju Kurung ini adalah merupakan fesyen terkini 2016 dan 2017 dengan rekaan corak batik ala songket yang lembut lagi cantik bersama inspirasi daripada warna pastel-toned fabric. Ia juga meningkatkan lagi ciri-ciri keayuan seseorang itu memakai baju kurung daripada FLEURE. 

Jadi kepada mereka diluar sana yang berminat untuk dapatkan Baju Kurung Moden Kain Songket terkini dengan rekaan warna pastel dan corak batik songket anda boleh dapatkan di pautan bawah ini. Klik saja link yang tersenarai ok?Untuk koleksi fesyen trend terkini baju raya 2017 akan di update nanti.0 comment... add one now