Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

November 2016 Baju Kurung Moden Peplum Terkini By Vercato

Baju Kurung Moden Peplum Fesyen Trend Terkini November 2016

Baju kurung moden peplum terkini hasil rekaan daripada Vercato. Konsep baju kurung moden peplum ini merupakan salah satu hasil gabungan dan keunikkan baju kurung tradisional melayu kita yang terdahulu, tetapi dinaiktarafkan lagi dengan ciri-ciri fesyen moden terkini bersama kain lace di kainnya. 

Dengan warna yang lebih lembut diasaskan dengan pilihan warna pastel, ia memberikan lagi keserlahan dan keayuan kepada si pemakai baju kurung moden peplum ini. Design baju kurung peplum terkini dari Vercato ini juga memberi impak keayuan seseorang kerana adanya rekaan corak flora di bahagian bahu baju tersebut. 

Baju Kurung Moden Peplum Terkini November 2016 By Vercato


Pilihan baju kurung moden peplum ini sememangnya merupakan pilihan terbaik kerana ia kelihatan moden dan agak bergaya untuk muslimah moden melayu diluar sana. Dengan gaya tradisional melayu moden, baju kurung ini tetap kelihatan cantik walaupun anda mengayakannya di mana sahaja, seperti majlis rasmi mahupun tidak rasmi.

Kainnya juga daripada jenis polyester berkualiti tinggi. Jadi tidak hairanlah kenapa baju kurung fesyen terkini daripada Vercato sangat cantik dan tertarik. Mereka memilih bahan yang terbaik untuk rekaan yang bagus bersama kualiti kain yang bermutu tinggi. Corak dan rekaannya tetap kelihatan eksklusif dan sangat premium. 

Harga baju kurung moden peplum ini juga tidak terlalu mahal dan tidak terlalu murah. Harganya sedang-sedang sahaja. Untuk mereka yang menitikberatkan kualiti dan rekaan yang bagus, saya cadangakan pilih sahaja baju kurung moden daripada Vercato ini.

Bagi saya, fesyen design terkini hasil rekaan oleh Vercato sangat unik dan baju kurung mereka juga merupakan salah satu jualan terhangat di Zalora Malaysia. Tidak dinafikan kenapa pihak Zalora Malaysia mengambil Vercato ini sebagai koleksi baju kurung moden muslimah terbaik mereka.

Sebelum terlambat, saya cadangkan anda simpan gambar di bawah ini untuk hasil idea baju raya 2017 akan datang. Mana tahu anda dapat idea terbaik untuk hasil rekaan terbaru koleksi baju raya 2017 nanti kan? 

5 Baju Kurung Moden Peplum Terkini By Vercato | November 2016


Di bawah ini adalah merupakan koleksi terbaru untuk baju kurung moden jenis peplum daripada Vercato. Bagi anda yang berminat untuk beli secara online, anda boleh saja klik link dibawah gambar tersebut. Sebelum saya terlupa, sila save gambar di bawah ini di akaun Pinterest anda untuk simpan sebagai koleksi mahupun idea di masa akan datang.

November 2016 Baju Kurung Moden Peplum Laila Brown By Vercato - Fesyen Trend Terkini
Baju Kurung Moden Peplum Laila Brown, berminat boleh beli di sini.November 2016 Baju Kurung Moden Peplum Laila Grey By Vercato - Fesyen Trend Terkini
Baju Kurung Moden Peplum Laila Grey, berminat boleh beli di sini.November 2016 Baju Kurung Moden Peplum Laila Pink By Vercato - Fesyen Trend Terkini
Baju Kurung Moden Peplum Laila Pink, berminat boleh beli di sini.November 2016 Baju Kurung Moden Peplum Salma Beige By Vercato - Fesyen Trend Terkini
Baju Kurung Moden Peplum Salma Beige, berminat boleh beli di sini.November 2016 Baju Kurung Moden Peplum Salma Pink By Vercato - Fesyen Trend Terkini
Baju Kurung Moden Peplum Salma Pink, berminat boleh beli di sini.


Selesai sudah 5 koleksi baju kurung jenis moden peplum terkini untuk pilihan anda. Sekiranya berminat anda boleh klik 'beli di sini' di atas.0 comment... add one now