Zalora 5th Birthday 24 Mar 2017

7 Bestseller 11.11 Online Revolution 2016 Lazada Malaysia11.11 Online Revolution Lazada Malaysia 2016


Tinggal beberapa hari saja lagi berlangsungnya jualan murah MEGA SALES dari Lazada Malaysia sempena tema 11.11 Online Revolution Lazada tahun 2016 ini! Jadi kepada mereka diluarsana yang suka shopping online dan tidak tahu akan jualan terhebat ini, anda boleh buat pembelian pada 11.11.2016 di website Lazada Malaysia ya sempena Online Revolution Biggest Online Sale of the Year!

Jangan lupa tebus ataupun redeem coupon/voucher 11.11 Online Revolution untuk dapatkan lagi harga discount termurah dan terbaik untuk anda bayar nanti! Jadi kenalah bersiap sedia untuk bertindak dari sekarang ok!

Online Revolution Lazada Malaysia ini akan berjalan dan berlangsung dari 11.11.2016 hingga 12.12.2016 bersama tawaran harga eksklusif, kadar diskaun murah bersama voucher dan kupon pilihan serta pelbagai promosi terhebat yang bakal berlangsung di Online Revolution ini.7 Bestseller 11.11 Online Revolution Lazada Malaysia 2016


Disini saya akan senaraikan beberapa barangan terbaik dan murah bakal anda perolehi pada 11.11.2016 Online Revolution ini nanti. #LZDMYRevolution 

Dengan harga eksklusif bersama voucher coupon Online Revolution Lazada Malaysia yang menarik ini anda bakal menjimatkan wang bersama diskuan yang melampau! Jadi saya nak anda buat pilihan bijak apakah barang menarik untuk beli di Lazada Malaysia ini nanti ya.

Adakah anda berminat untuk beli smartphone? Apple iPhone 7 dengan harga murah di Malaysia? Sony Playstation 4 Slim? Barangan harian untuk anak-anak seperti Drypers dengan harga borong? Atau Smart LED TV yang murah dan JBL Cinema SB150 Soundbar + Subwoofer?1. New Sony Playstation 4 Slim 500GB

Bagi mereka yang gilakan Sony Playstation, pasti ini menjadi salah satu koleksi terbaik untuk anda! Jadi buat pilihan bijak sempena Online Revolution ini nanti ya! Anda boleh memilikinya dengan harga tawaran yang murah! YA!! SONY PLAYSTATION 4 SLIM MURAH DI MALAYSIA!
New Sony PlayStation 4 Slim 500GB Console Harga Paling Murah Di Malaysia Cheap Best Price In Malaysia
Dapatkan New Sony Playstation 4 Slim di sini.
2. Google Pixel 

Bagi anda yang berminat untuk dapatkan Google Pixel di Malaysia, anda boleh buat pembelian di bawah ini dengan harga berpatutan. Berapa harga Google Pixel di Malaysia ya? Jangan risau, harganya sama sahaja dengan harga iPhone 7!


Google Pixel In Malaysia - Berapa Harga Google Pixel Di Malaysia
Semak harga Google Pixel di Malaysia di sini.3. Apple iPhone 7 32GB

Saya tahu ramai diantara kita sukakan Apple iPhone 7 kerana rekaannya yang menarik dan camera yang sangat mengujakan!

Jadi kepada mereka diluarsana yang mahukan harga murah, anda boleh dapatkan koleksi iPhone 7 warranty set Malaysia dengan harga murah di Malaysia bersama coupon voucher 11.11 Online Revolution Lazada Malaysia.

Jangan lepaskan peluang ini untuk merebut harga terbaik dengan koleksi gempak untuk anda beli iPhone 7 ini nanti.

Apple iPhone 7 32GB Harga Murah Di Malaysia
Anda boleh beli iPhone 7 32GB ini di sini.4. Hisense 49″ 4K UHD Smart TV 49K300UW (2016 Model)

Bagi anda yang mencari Smart TV dengan harga murah dengan saiz terbaik sebesar 49 inci anda boleh dapatkan Hisense 49 Inci 4K UHD Smart TV 49K300UW untuk model 2016 dengan harga murah berpatutan.

Apa yang menarik Hisense 49 Inci 4K UHD Smart TV 49K300UW ini dijana resolusi sebesar 4K dengan paparan skrin yang jelas dan warna yang menarik kerana dibekalkan teknologi terkini dari segi screen display! 

Paling best, Hisense 49 Inci 4K UHD Smart TV 49K300UW juga mempunyai ciri-ciri terkini kerana ianya adalah Smart TV buatkan anda lebih selesa dan menarik bila menonton TV tersebut.

Hisense 49 4K UHD Smart TV 49K300UW (2016 Model)
Jika berminat, anda boleh dapatkan Smart TV ini di sini.
5. Forever Living Aloe Vera Gel (1 liter)

Untuk mereka yang pentingkan kesihatan dan juga penjagaan kulit yang cantik anda boleh dapatkan Forever Living Aloe Vera Gel 1 Liter ini dengan harga murah berpatutan. Apa yang menarik dengan produk ini adalah ia merupakan koleksi terbaik untuk pulihkan kulit anda menjadi cantik.

Forever Living Aloe Vera Gel 1 Liter ini boleh bekalkan kesihatan kulit dengan penghidratan yang terbaik untuk kulit kering dan menjadikan kulit anda lebih lembut dan cantik bermaya.

Forever Living Aloe Vera Gel ini berasaskan 100% Aloe Vera Tulen dan semua orang tahu khasiat aloe vera sebenarnya. 

Oh ya, saya nak bagitahu Forever Living Aloe Vera Gel merupakan produk paling laris di Malaysia kerana keberkesanannya yang terbukti berkesan dengan jangka masa yang singkat dan pengambilan yang sangat komitmen dengannya.

Produk ini juga kaya dengan antioksidan yang dapat meningkatkan sistem imunisasi badan kita, serta dapat membaiki dan memulihkan kulit yang kusam menjadi lebih cerah jelita!

Forever Living Aloe Vera Gel Murah Di Malaysia
Anda boleh dapatkan produk Forever Living Aloe Vera ini di sini.6. Bag Travel Luggage Travel Star SD Series 2 in 1

Bagi mereka yang suka berjalan keluar negara mahupun sedang mencari bag travel yang murah dengan kualiti terbaik anda boleh dapatkan Travel Star SD 2 in 1 ini kerana ianya dijual dengan harga berpatutan.

Bag ini dibekalkan dengan kualiti ABS yang sangat kuat serta tahan lasak, mempunyai empat roda untuk anda menarik bag tersebut dengan lebih mudah dan paling penting bag ini adalah menggunakan material paling ringgan!

Bag Travel Luggage Murah Di Malaysia
Anda boleh beli bag ini di sini.7. Nescafe Gold Blend Barista Red Machine Bundle

Bagi anda sukakan kopi nescafe di pagi hari, ini adalah mesin terbaik untuk anda kerana ia automatik menghidangkan nescafe yang terbaik seperti barista berjenama terkenal diluar sana! Apa yang best, ianya dibuat oleh mesin terbaik daripada Nescafe ini!


Anda boleh dapatkan mesin Nescafe dengan harga murah ini di sini.

1 comment... add one now

Amin Hakim Amin Hakim November 21, 2016
Wahhh.. ps4 pun jadi best seller gak eh.. hebat2